Referat fra kvartalsmødet den 12.05.23.


1) Velkomst og aftenens program: Jens H. bød velkommen til de 29 fremmødte – der var alene afbud fra Niels Ole. Poul Antonisen fortalte om aftenens program, der blev indledt med en alternativ 6- kamp på stadion.


2) Godkendelse af referat fra sidste møde: Referat fra generalforsamlingen den 03.02.23 blev godkendt uden bemærkninger.


3) Planlagte og gennemførte aktiviteter: Der er p.t. ingen planlagte aktiviteter, men vi afventer og er klar til, at hjælpe Der cykles hver tirsdag kl. 10.30 fra klubhuset.


4) Kassererens bemærkninger: Fra den 03.02. – 01.05.23 har vi et overskud på kr. 395 og et bankindestående på kr. 50.105. I.f.m. sidste møde var der et underskud i ølkassen på kr. 95,00 – beløbet er betalt af Club 22+. Der var en generel snak omkring, hvordan pengene skal bruges – vi afventer oplæg fra Kedde D.


5) Evt. valg af nyt medlem: Ingen pladser ledig !


6) Evt.: Jens H. bød officielt Morten Knudsen velkommen som nyt medlem af Club 22+ Jens H. ønskede Knud til lykke med de 60 år den 13.05. og overrakte en NB-paraply og en flaske vin. Knud kvitterede med en kasse bajere. Ken W. takkede for opmærksomheden i.f.m. hans 60-års fødselsdag med en omgang Underberg/Fernet Branca. Næste møde afholdes den 18.08.23 og mødearrangør er gruppe 1 der består af: Jesper Larsen, Alf Berger, Birger Petersen, Bent D. Jensen, Bent Riemer og Anders Ebsen.


7) Club 22 sangen: Poul L. startede og resten fulgte trop.


8) Spisning om samvær: Der blev serveret en velsmagende gang kalvespidsbryst med kartofler og brun sovs og lidt salat må der jo heller ikke mangle. Peter viste et pænt udsnit af billederne fra NB-arkivportalen og disse billeder dannede så baggrund for en quiz der indgik i aftenens konkurrence. Poul A. kårede Kieran, Kedde, Poul L. Ken C. og Jørgen P. som vindere af konkurrencen og overrakte de heldige/dygtige en ølgave.


Ref./Anders